Gecertificeerde beroepsduikers

Orka zwembadreparaties & duikservice werkt uitsluitend met duikers en duikleiders welke in het bezit zijn van beroepsduikers certificaten, afgegeven door de gecertificeerde instellingen in Nederland.

Werkzaamheden onder water dienen altijd te worden uitgevoerd door duikers in het bezit van deze papieren, conform de Nederlandse ARBO catalogus en wetgeving werken onder overdruk.

Vele duikers claimen te voldoen aan deze eisen, in de praktijk blijkt dit vaak niet het geval.

Ook gerenommeerde bedrijven kunt u vragen om hun certificaten te overleggen bij uitvoering van duikwerkzaamheden.

Onze duikers en duikleiders kunnen u te allen tijde op de werkplek hun geldige duikcertificaten tonen (dit is overigens bij wet verplicht).

Certificeringen, VCA, EHBO, MAD A

Gezien de aard van onderwater werkzaamheden is het belangrijk dat er veilig wordt gewerkt. Onze duikleiders en duikers beschikken allen over het certificaat VCA VOL. (Veiligheids Checklist Aannemers, Voor Leidinggevende).

vca-logo

Het certificaat EHBO / BHV is ook in het bezit van onze duikers en duikleiders. Al onze duikers worden jaarlijks medisch gekeurd, elke twee jaar zijn zij verplicht een herhalingscursus met officieel examen te volbrengen bij het Nationaal Duik Centrum. Dit om hun duik medische vaardigheden en kennis als duik medisch begeleider op peil te houden.

Verzekeringen

Orka zwembadreparaties en duikservice beschikt over deugdelijke en toereikende WA en aansprakelijkheidsverzekeringen. Wij vinden het zeer belangrijk u een zekerheid te kunnen bieden. Een ongeluk door overmacht zit immers in een klein hoekje!